ondeugend met een knipoog

Don’t walk, dance!

Zo voel ik me sinds ik ben gaan schrijven. Schrijven geeft mij energie. Die energie wil ik graag aan jou als lezer doorgeven. Hoe leuk is dat?

Iedereen kent wellicht dat gevoel om ergens volledig in op te gaan en je te verliezen in zoiets als sporten, tekenen, muziek maken, een computerspelletje, een spannend boek en ga zo maar door. Iets waardoor je de wereld om je heen even volledig vergeet.

Ben jij ook op zoek naar een geluksmomentje, even lekker de boel de boel laten, bijtanken en jezelf opladen? Lees dan mijn blogs. Korte, meestal op waarheid gebaseerde gebeurtenissen, verhaaltjes met een twist, een kwinkslag.

Zoals iemand het eens – heel lief – omschreef:

“humoristische, persoonlijke verhalen – Carina Noordeloos schrijft gepassioneerd over persoonlijke gebeurtenissen. Ze studeerde aan de schrijversvakschool en dat is goed terug te zien in haar schrijfstijl. Ze weet haar persoonlijke ervaringen zo op te schrijven dat het lijkt alsof je een passage uit een boek leest.”

Winnaar Liebster Award 2017: Carina Noordeloos

Of schrijf je een juweeltje en kom je in Metro:

Blog: De Weg Kwijt

Metro Nieuws

Niet elke anekdote heb ik zelf meegemaakt, maar in dat geval kruip ik in de huid van iemand anders. Die verhalen verhalen zijn mij toevertrouwd om anoniem te delen. Dus… mocht jij ook iets onder de aandacht willen brengen of heb je iets leuks beleefd? Laat het mij dan weten, via messenger, een pb of instagram.

Laat de tijd even stil staan, lees mijn blog en dans!

Liefs,

Carina Noordeloos-ter B(l)ogt

Carina - profiel 2019.jpg