we’ve got a winner …

Op het moment dat ik een berichtje op Messenger binnen krijg ben ik niet thuis. Ik kijk op mijn telefoon en zie een berichtje van een account dat ik niet herken. Twee keer moet ik de boodschap lezen om precies te begrijpen wat er staat. Het is een nominatie voor de Liebster Award. Nog een keer lezen… De Liebster Award? Yoechee! Woehoeeee! Vanaf dat moment wordt mijn aandacht er volledig door opgeslokt. Het liefst rijd ik nu meteen naar huis om er een blog aan te wijden, helaas moet dat wachten… (tot vanochtend)

De Liebster Award … dat blijkt iets te zijn waar andere bloggers jou voor kunnen nomineren. Op die manier komt het genomineerde blog (mijn blog dus) in de schijnwerpers te staan, leer je de man of vrouw achter het blog beter kennen en trekt het meestal nieuwe volgers. Naast de nominatie krijg je een aantal vragen die je moet beantwoorden en kun je zelf andere (beginnende) bloggers nomineren.

Mijn hart maakte een sprongetje bij het oorspronkelijke berichtje van Monique Belier. Helemaal toen ik haar blog had gelezen, en met name haar commentaar over wat zij van mijn blogs vond. Ontzettend bedankt Monique Belier (van https://imagesoflife.nl) voor de mooie woorden en de nominatie. Jouw woorden leveren een fijne energie-boost op.

Haar blog vertelt: Monique staat midden in het leven als haar wereld instort door een burn-out. In haar blogs beschrijft zij hoe deze zware last een wissel trekt op haar doen en laten.

Het volgende schreef ze over mij: humoristische, persoonlijke verhalen – Carina Noordeloos schrijft gepassioneerd over persoonlijke gebeurtenissen. Ze studeerde aan de schrijversvakschool en dat is goed terug te zien in haar schrijfstijl. Ze weet haar persoonlijke ervaringen zo op te schrijven dat het lijkt alsof je een passage uit een boek leest. Gefeliciteerd Carina!

Monique stelt mij in haar nominatie een tiental vragen, waar ik nog even lekker op ga broeden. Ik kom daar een volgende keer op terug…

Ik word in hetzelfde stuk gevraagd of ik vervolgens ook een aantal blog(ger)s voor de Award wil nomineren. Heb jij tips over beginnende bloggers en/of blogs die ik absoluut moet lezen? Stuur me dan een berichtje via mijn Facebookpagina, of laat (hieronder) een reactie achter. Alvast bedankt!

wordt vervolgd …

Liefs,
Carina

Vond je deze blog leuk?

Doe eens lief en … doneer !

Liefs,
Carina