blote billen

Dit stukje tekst voelt een beetje als het schrijven van een CV, een beetje met je billen bloot gaan. En dan niet alleen voor een potentiële werkgever, maar voor iedereen die dit leest.

Carina

Ik wil (leren) bloggen. Af en toe tegen een muur lopen en niet meer weten hoe verder te gaan… en dan toch weer een deur ontdekken om door te kunnen.

Ik vind het leuk om steeds weer iets nieuws te leren. Dat heeft al heel wat sporen bij ons in huis achter gelaten. Als ik ergens door getriggerd word, dan voel ik de adrenaline door mijn aderen stromen, wil het liefst meteen aan de slag. Herken jij je hier
ook in? Zo heb ik al heel wat sporten en hobby’s beoefend, omdat ik het leuk vind om steeds weer met iets nieuws bezig te zijn.

Ik ben een generalist. Weet van veel een beetje. Dus ik zou je ook willen uitnodigen om te reageren op mijn blogs, voor commentaar en aanvullingen.

Mijn interesses liggen in les geven, onderwijs volgen (cursussen Spaans, nagelstyliste, schrijven proza), muziek (cajon, piano, tamboerijn/ei, zingen), organiseren TuinToer, lezen, schrijven, tekenen, verven, naaien, sporten (met blijvers als hardlopen en fitness…) en koken.

Maar bovenaan mijn lijstje staat mijn gezin, mijn te gekke man en leuke vader en onze bloedjes van kinderen.

Mijn doel is bereikt als jij het leuk vind om mijn blogs te lezen, geboeid wordt door wat ik meemaak, mijn schrijfwijze, dat jij wat van mij leert (en ik wat van jou). Ik heb niet een specifieke doelgroep in gedachten. Niet omdat ik dat niet wil, maar omdat zich dat wel zal uitwijzen. Het wordt voor mij een ontdekkingsreis met een nog onbekende bestemming.

Tot blogs!

Aardige groet,

Carina

Liefs,
Carina

Vond je deze blog leuk?

Doe eens lief en … doneer !

Liefs,
Carina